Culinare
Ghidul meniurilor Bulgaria
Situatia geografica si clima Bulgariei au determinat varietatea bucatariei sale nationale, aceasta fiind evidentiata de materiile prime folosite, de abundenta legumelor, cerealelor, fructelor, produselor lactate, precum si a diferitelor feluri de carne.
Ghidul va ofera in cele 89 de pagini, structurate in 5 capitole, informatii despre structura mesei in Bulgaria, traditii si sarbatori, precum si despre bauturile traditionale renumite.
Impartaseste retete din diverse colturi ale tarii, alaturi de adrese ale restaurantelor importante.
In ultima parte a ghidului va puteti imbunatati vocabularul cu expresii uzuale din domeniul gastronomic.
In cazul in care hotarati sa vizitati Bulgaria, cartea va informeaza si despre situatia sistemului medical, a traficului auto si aerian.
ISBN: 978-606-513-134-7
Pot exista anumite diferente intre imagine si produsul comandat!
Multimedia
|
Note legale
ANPC (Tel. Cons: 0800.080.999)
|
Informatii Adiacente
|
Contact
|
