Culinare
Bucataria romaneasca de la 1841 pana astazi
Cartea isi doreste a fi o calatorie prin toate zonele Romaniei, pentru a scoate la lumina gastronomia neaosa romaneasca, cu retete stravechi, desprinse din caietele prafuite ale bunicilor, pentru ca in final sa incheie aceasta incursiune cu delicioase retete ale bucatariei moderne, in care regasim influente internationale.
In cele 173 de pagini sunt prezentate 400 de retete: aperitive, gustari, salate, ciorbe, supe si borsuri, feluri principale, garnituri, sosuri si deserturi.
Cod produs: CAR 32 |
In Stoc |
Pretul: include TVA |
Brand: House of Guides
Preturile de pe aceasta pagina includ TVA! Imaginile produselor sunt cu titlu de prezentare!
Pot exista anumite diferente intre imagine si produsul comandat!
Pot exista anumite diferente intre imagine si produsul comandat!
Multimedia
|
Note legale
ANPC (Tel. Cons: 0800.080.999)
|
Informatii Adiacente
|
Contact
|
Copyright © 2009-2021 BTC Glass Design SRL. Toate drepturile rezervate.
