Instrumente de laborator
Mustimetru si vinometru
Acest instrument este confectionat pentru a determina continutul de zahar in solutii rezultate din presarea strugurilor (must), sucuri de fructe etc., precum si pentru masurarea tariei vinului. Procedeul de masurare se efectueaza prin scufundarea aparatului in solutia respectiva. Valoarea continutului de zahar se determina prin citirea diviziunii de pe scala mustimetrului pana la care acesta s-a scufundat (scala cu cifrele scrise negru). Domeniu de masurare: 0% - 25% grade de zahar. Pentru a afla "taria" vinului se va citi scala cu cifre rosii si galbene, domeniul de masurare fiind de la 0 la 18 grade alcoolice. Valorile citite pe scala sunt orientative (nefiind foarte precise). ACEST APARAT ESTE DESTINAT DOAR UZULUI CASNIC!
Pret unitar
19.18 RON
Cod produs: A 0203M |
DISPONIBIL LA COMANDA! |
Pretul: include TVA |
Brand: No Name
Preturile de pe aceasta pagina includ TVA! Imaginile produselor sunt cu titlu de prezentare!
Pot exista anumite diferente intre imagine si produsul comandat!
Pot exista anumite diferente intre imagine si produsul comandat!
Multimedia
|
Note legale
ANPC (Tel. Cons: 0800.080.999)
|
Informatii Adiacente
|
Contact
|
Copyright © 2009-2021 BTC Glass Design SRL. Toate drepturile rezervate.