Instrumente de laborator
Mustimetru model 1
Instrument destinat determinarii continutului de zahar in solutii rezultate la presarea strugurilor (must), sucuri de fructe etc. Masurarea se efectueaza prin scufundarea aparatului in solutia respectiva, valoarea continului de zahar determinandu-se prin citirea diviziunii de pe scala mustimetului pana la care acesta s-a scufundat.
Domeniu de masurare: 5% - 25%
Pentru o masurare cat mai exacta, lichidul trebuie sa aiba o temperatura de aproximativ 200C .
Valorile normale pentru vinul alb sunt cuprinse intre 20-21%, iar pentru vinul rosu intre 22-24%.
Pentru a mari cu un procent nivelul de zahar, se adauga 0,6 kg la fiecare 100 kg de struguri (nu must!).
Mustimentrul are aproximativ 12 cm lungime.
ACEST APARAT ESTE DESTINAT UZULUI CASNIC, A NU SE FOLOSI IN SCOPURI COMERCIALE!
Pot exista anumite diferente intre imagine si produsul comandat!
Multimedia
|
Note legale
ANPC (Tel. Cons: 0800.080.999)
|
Informatii Adiacente
|
Contact
|